Mango Sorbe Dondurma Tarifi
İÇİNDEKİLER
-Dondurulmuş Mango 400 g
-Üst Malzeme: Yoğunlaştırılmış süt 50 g
-Üst Malzeme: Dilimlenmiş Badem 10 g
İPUCU: Dilerseniz ekleyeceğiniz farklı meyve türlerini dokularını karıştırın. Kolay harmanlama için malzemeleri dondurmadan önce karıştırın veya dilimleyin.
YÖNTEM
- 1. Dondurulmuş mangoyu (soyulmuş, çekirdeği çıkarılmış ve dilimlenmiş) çözdürün.
- 2. Sorbe dondurma süzgecini takın ve malzemeleri içine koyun.
- 3. Sorbe dondurma üzerine dilediğiniz malzemeleri ekleyin.
BESLENME
Mangodaki C vitamininin cildi parlaklaştırıcı ve elastikiyet verici etkileri vardır.
SERVİS
1~2 kişi
KALORİ (cal)
128 Cal
MİKTAR (ml)
1~2 kişi