fbpx

🎉 🎁 Kuvings Anneler Günü İndirimi Yaklaşıyor!  

logo_kuvings_250x
BADEM SÜTLÜ KABAK ZERDEÇAL LATTE

Badem Sütlü Kabak Zerdeçal Latte

“Altın süte” tatlı, ince ekşi tadı ve derin altın rengini veren zerdeçal, özellikle Hindistan’da soğuk mevsimlerde bir çare olarak kullanılır.

Sabah kahvenizi veya matcha latte’nizi yarın taze badem sütlü zerdeçallı latte ile değiştirin!

(2 bardak için 🙂

İçindekiler:

• 300 ml su

• 1 çubuk tarçın

• 1 tutam öğütülmüş kakule

• 1 tutam öğütülmüş karanfil

• 1 cm zerdeçal (taze)

• 1 poşet siyah çay

• 200ml badem sütü

• 2 çay kaşığı zerdeçal (toz)

• 60 gr balkabağı püresi (veya en iyisi: taze Hokkaido balkabağı)

• 2 yemek kaşığı akçaağaç şurubu yada bal (gerektiğinde daha fazla)

• Kuvings Meyve Sıkacağı

• Smoothie eklentisi

Opsiyonel: vakumlu blender

Hazırlık:

1. Badem sütünü Kuvings Sıkacağı ile hazırlayın.

2. Hokkaido balkabağını ikiye bölün ve önceden ısıtılmış 180C fırında 30 dakika pişirin.

3. Su, tarçın, kakule, karanfil ve zerdeçal (taze) bir tencerede orta-yüksek ateşte ısıtın.

4. Su kahverengiye döndüğünde poşet çayın yaklaşık 5 dakika demlenmesine izin verin.

5. Badem sütü, balkabağı (kavrulmuş), zerdeçal (toz) ve akçaağaç şurubu, smoothie eki olan meyve sıkacağı içine koyun.

6. Ardından tencereye dökün ve bir çırpma teli veya el blenderi ile iyice karıştırın.

4. Bir bardağa dökün ve biraz zerdeçal ile süsleyin.

Özellikle iyi bir kıvam için, sonunda her şeyi Kuvings vakumlu karıştırıcıya koyun ve kısaca karıştırın!

Neden Kuvings?

Müşteri Deneyimleri

Bekleme Listesi Ürün stoğa ulaştığında sizi bilgilendireceğiz. Lütfen aşağıya geçerli e-posta adresinizi bırakın.